Crosscup 17/18 – #9 – Vilken sjukt skön känsla

Jag hade för en gång skull tid på mig att rulla ett varv lugnt och fint innan det var dags för uppvärmningsvarvet, så jag passade på att ta fram lite vägvisningspinnar längs banan och rulla runt mina ben.

Om det är någon bana som jag gillar under säsongen så är det Pålsjö skog. Det är en snabb bana och den passar ju därför mig fint. Förutom den där trappan någon har lagt dit helt i onödan. :)

Jag fick till ett riktigt bra första varv. Fick en härlig känsla av glädje och snabbhet. En känsla jag inte haft på många många många veckor. Efter ett varv i topp-5 började jag fundera på vad jag höll på med. Att det var lite för bra för att vara sant, men jag höll ut ett tag till eftersom vi trots allt hade passerat det värsta stället, trappan, och jag fortfarande var med där framme. Efter ett halt varv kom Petter förbi och han såg ut att vara på lekhumör, så när han satte sprätt i leran slog jag av.

Och då kom den där brännande känslan i halsen och lungorna när jag fick tid att känna efter. Och tyvärr vågar jag inte låta bli att känna efter. Men det var fantastiskt kul så länge det varade. Sen stannade jag till och tog på mig min vinterjacka och släppte förbi ett gäng cyklister innan jag hängde med en kvartett runt några varv.

Kvällen gav ju ändå mersmak, men jag tror jag väntar med att vara tillbaka på riktigt till nästa år. :)

0 Kommentarer

Kommentera