Crosscup 17/18 – #3 – Sakta men säkert

Inte en enda bild fick jag med mig från kvällens crosscup. Däremot tog jag med mig en bra känsla.

Jag körde på samma taktik som sist. Ställde mig i mitten någonstans i starten och tänkte ta det lugnt. Efter en stund bjöds jag in i täten och helt plötsligt låg jag på fjärdeplats. Med förra veckans crosscup färskt i minnet tog jag det lika lugnt som sist men var lite mer bestämd på att jag inte skulle klappa genom totalt, utan istället försöka hålla tempot. Åtminstone ett så jämnt tempo som möjligt.

Jag själv tycker faktiskt att jag lyckades riktigt bra. Det kändes sååå mycket bättre ikväll jämfört med förra veckan. Det var ju ett helt gäng med cyklister före mig, men placeringen är inte så viktig. Just nu jobbar jag mest på känslan. Och att jag ska orka cykla. Tänker att om det mesta faller på plats så kommer de bättre placeringarna av sig själv så småningom. Och likadant tvärt om. Orkar jag inte mer än så här så kommer inte de bättre placeringarna. Det är ju inte svårare än så, så det är inte lönt att stressa upp sig över det så här tidigt in i crosscupen. :)

0 Kommentarer

Kommentera