Tisdagscykling – Säsongens sista

Förutom de två senaste tisdagarna har det varit ett uruselt år för mig och min cykling på tisdagskvällarna. Jag har lyckats missa sååå många tisdagar så jag vet knappt om jag lyckats missa så många något år tidigare. Sen har jag förstås missat många andra dagar att cykla på osså. Hela säsongen har nog varit min sämsta på väldigt länge. Men idag när det var en riktigt härlig sensommarkväll och det var dags för årets sista officiella Tisdagscykling så gick det minsann inte att missa att vara med. Så jag stressade mig hemåt för att försöka hinna till Helsingborg i tid. Men det gick så där.

Jag fick ta i så det nästan både räckte och blev över, men jag kom in i ett bra flow i medvinden. Jag mötte upp det snabba gänget mitt i stan och hängde med i deras klunga.

Sen fortsatte vi trycka på. Jag hängde med hela vägen bort mot… ja, någonstans mitt ute på landet. Där tog jag sikte på Bälteberga och Härslöv medan dom andra tog vägen hem över 109:an. Det var skönt att vara hemma precis innan det riktigt mörka mörkret hade tagit över.

Nu blir det till att ladda lite inför 2018 års säsong och hoppas på att min cykling blir bättre då. Men innan dess blir det Crosscupen. :)

0 Kommentarer

Kommentera