Tisdagscykling – En intervall var vad jag klarade av

Det var väl egentligen idag som min premiär var, efter att ha varit med på mountainbike första gången och i nybörjargruppen förra gången kunde jag idag ta steget upp till snabba gruppen med racern. Skönt det.

På bild syns knappt en tredjedel, så jag gissar vi var närmare 60 pers idag. Och Henke själv hade dagen till ära klätt upp sig i Fixkläder. Mest för att visa på att det är möjligt för alla att just nu köpa sig snygga.

Gå in på ckfix.se/klubbkläder och läs mer om hur ni beställer klubbkläder. Eller gå direkt till vår webshop för den vita dräkten här. –> CK Fix webshop hos Original Teamwear

Efter lite försnack hoppade jag in i den snabba gruppen, och i den var det rejält med cykelsugna pojkar.

Det trycktes på direkt och redan i Tinkarpsbacken kände jag mig avhängd. Men jag blev inte så stressad över det utan tänkte om dem inte väntar in mig var det väl meningen att jag skulle bli avhängd, även om jag faktiskt tog i lite grann för att försöka komma ikapp. :)

Efter Sofiero kunde jag ansluta igen och lägga mig på rulle innan farten trissades upp mot Domsten.

Efter Domsten svängde vi över 111:an och tog sikte på Döshult med en intervall följt av Allerum med ytterligare en intervall. Mot Allerum satte jag in årets hårdaste attack medan Petter förde klungan. Den var så tung den attacken så den satt kvar i benen hela kvällen.

Det behöver inte tvunget vara attacken som var så pass tung, utan snarare så att min kropp inte klarar av att återhämta sig från den här typen utav intervaller. Det är väl en sån där sak man verkligen saknar från förr. Då kunde man ju göra 10-20 sånna attacker utan problem. :)

Efter Allerum tog vi det lite lugnare och njöt av solskenet på en lite mindre väg för att så småningom bli bjudna på två spurtintervaller till Kattarp och Hasslarp.

Sen tog vi oss hemåt över Rosendahl och Kropp. En tur som fick mina ben till att ta i ordentligt och snart ska jag nog kunna vara med och leka fler gånger än bara ett igångdrag. :)

0 Kommentarer

Kommentera