För första gången på 15 år

Idag passade det mig bättre att komma iväg lite tidigare till träningen då jag hade annat på schemat på eftermiddagen, så jag tog mig in till CK Fix Barn- & Ungdomsträning som börjar 2 timmar innan Söndagscrossen.

Vi rullade gemensamt bort till Dalhem där vi rullade runt på delar av varvet på Fixcrossen på lördag. Några partier tränade vi extra på och några rullade vi bara förbi.

Vi avslutade med ett stafettvarv där barnen var ett lag och vi ”vuxna” var ett lag… :)

Halvvägs in i stafetten började jag fundera på om jag inte skulle råka byta lag och vara med barnen. Det såg ut att gå bra för dem. Men ungefär där började väl också hornen växa ut och jag tänkte att om vi verkligen kämpar och trycker på så ska det nog gå.

Jag var sist ut bland de vuxna och då skulle jag köra två varv samtidigt som sista barn körde ett varv. Det skulle kunna gå. Kanske. I alla fall om jag tog i rejält.

Och det gjorde jag. Dock tog jag i så pass hårt samtidigt som jag växlade så att kedjan knäcktes i första platta partiet efter en nerförssväng. Pang sa det bara och sen fanns det inte mycket att göra.

Barnen vann.

Det var helt och hållet ett handhavarfel som det brukar vara vid knäckta kedjor. Och det här var mitt livs första knäckta kedja, så det var väl på tiden trots allt.

Sven kände att han ville få ut lite mer träning av passet och erbjöd sig att putta mig tillbaka till bilen vid samlingsplatsen. Och det var så klart supersnällt! Annars hade jag nog spenderat en dryg timme extra på att ta mig hem.

Tack så mycket Sven!! Vilken kompis!! Jag ska ge dig en knuff en liten bit upp för någon backe på Mallorca senare… ;)

Men jag fick glädjas åt att det var en rolig träning i alla fall, och att det började regna 5 minuter efter avslutad träning. Det kan ju göra en glad, även om man har en cykel utan kedja.

0 Kommentarer

Kommentera