Tisdagscykling – Sensommaren när den är som bäst trots fiaskoben

tisdagscykling helsingborg ck fix intervallerVi rullade bort till Kropp för att värma upp morgondagens tävlingsbana. Vi körde alla tre sträckorna och på vägen mot Mörarp blev det fri fart. Någon attackerade iväg. Någon kontrade på den attacken och sen var det igång. Och det är så himla kul.

fri fart ck fix intervaller tisdagscykling mörarpNågra blev avhängda. Jag likaså.

ck fix tisdagscykling solsken septemberJag hittade dock tillbaka till klungan igen, men lyckades bli avhängd under nästa frifartssträcka. Det var några riktigt tunga och tråkiga ben jag hade idag. Om de ens ska kunna ta mig framåt imorgon bör nog något under ske under natten. Men imorgon kör vi för att Fix ska få poäng. Massor av poäng. Det fina med allianstävlingarna är att man samlar poäng bara man är med. Och det är väl det jag siktar på imorgon. :)

jonas birgersson ck fix draghjälp andreas arvidsson på rulleSom tur var skulle Jonas Birgersson också söderut, så jag kunde parkera mig på hans rulle. Så fort han vek av från min färdväg sjönk hastigheten ganska drastiskt. Och när jag väl kom hem var det väldigt darriga och tunga ben som klickade ur pedalerna.

Vi får väl se hur de mår imorgon…

0 Kommentarer

Kommentera