Tisdagscykling – Runt, runt, runt på åttan

solnedgång augusti cykel helsingborgVad mer kan man begära? Morgonen regnade det hur mycket som helst på och likaså framåt sena eftermiddagen. Men det klarnade upp. Blev faktiskt till och med rätt härligt.

Något som dock inte var härligt var min motivation. Vet inte om det är för att det är väldigt mycket som ska klaffa inför lördagens Helsingborgs GP eller om det bara var för att det blåser så galet mycket hela tiden, men jag hade liksom tappat idéerna. Idéerna som annars brukar komma rätt spontant på väg till Henkestatyn.

Min bristfälliga spontanitet tog oss inte längre än till Laröd och Hittarp för att köra några varv i åttan. En del kände inte till rundan sedan tidigare och några var väl medvetna om vilken runda som gällde.

Jag tror faktiskt det är en av de bättre träningsrundorna i närheten som innehåller två olika typer av backar. Den ena seg och långdragen och den andra kort och brant.

jens ekelund ck fix backträningJens kämpade på som aldrig förr och slet riktigt bra i backarna. Han är imponerande stark för att bara ha cyklat så lite, eller så var det för han blev rädd för mig när jag skrek på honom… :)

Imorgon tar vi en tur ner till Ring Knutstorp och kör allianstävling.

0 Kommentarer

Kommentera