CK Ringens allianstävling Häckeberga

Fint väder. 15 kilometer. Inga konstigheter. Ingen vändpunkt. Bara ett varv. Höger, höger, höger, sen var jag i mål igen.

Tänka sig så lätt det kan låta. Tänka sig så svårt det kan vara.

Med tanke på hur lite träning jag haft på någon vidare hög puls så var jag rätt skeptisk till att kroppen skulle klara av tempolopps-puls, men det gick rätt hyffsat ändå. Jag tog det ”lugnt” och fokuserade bara på att hålla mig på rätt sida om den där gränsen. Men det gick som sagt helt okej.

Dock cyklade bakomvarande cyklist ikapp mig efter några kilometer. Då tyckte jag att jag hade tagit det lugnt tillräckligt länge så jag lät honom få den där regelrätta luckan innan jag tänkte för mig själv att jag testar väl. Så jag fick i alla fall lite hjälp rent mentalt, och så var det ett passande tempo.

Någon vinst blev det så klart inte.

Nästa allianstävling är dock på Sturup Raceway och där trivs jag väl bättre än på något tempolopp men först ska vi åka iväg några Fixare till Värnamo och köra både tempolopp och linjelopp nu till helgen.

0 Kommentarer

Kommentera