Tisdagscykling – Jag trodde jag var en mycket bättre solskenscyklist än så här

andreas arvidsson trotjänare poison bikeVädret har varit minst sagt ganska växlande idag… Men med en stabil väderprognos som pekade på regn hela kvällen var jag rätt skeptisk till de blåa fläckarna man kunde se uppe i himlen bakom molnen. Därför drog jag upp trotjänaren från källaren och lät den ingrodda leran få komma ut i luften och röra på sig lite.

ck fix tisdagscykling även i regnVi blev ett gäng på ca 20 cyklister, och vi hade trots allt lite tur ibland, men den som har planerat kvällens väder får nog faktiskt inte göra om det. För även om det var torra vägar när vi rullade förbi Döshult och bort mot Väsby, så var det någon som hade en helt annan plan för kvällen.

jeppe ola regnet vräker ner cykling helsingborgFör sen öppnade himlen sig. Och det vräkte ner. Ett sånt där regn som man bara kan skratta åt. Det blir liksom inte blötare. Så jag var trots allt rätt glad jag tog upp vintercykeln ur idet…

solen kom trots allt en liten stund… Även om solen faktiskt tittade fram mot slutet igen. Men då var vi ju redan dyngsura… :)

0 Kommentarer

Kommentera