Kontrasternas träning

nico stark som en björnVisst. Jag gillar det där med glida längs kusten i lugn och ro. Men det finns någon förkärlek till att ta i en hel del också. Idag var en sån dag då jag tänkte ta i lite. Försöka känna hur värdelös jag faktiskt är och har blivit. Nico hängde med ut och visade var skåpet skulle stå, men jag tror han faktiskt fick ta i lite. För jag har aldrig sett honom sitta så lågt med huvudet… ;D

andreas arvidsson cyklist livskvalitetSen rullade jag hem medan Nico valde att ta en lite längre tur efter våra intervaller. Och glad är jag för att jag tog hållet förbi glasskiosken i Laröd, för där stod Niclas Fredin och frågade om jag inte ville stanna på en glass. Och vem tackar nej till det? Och plötsligt hade jag fått till både sjukt galen maxpulsträning och grymt härlig och trevlig glasstund i solen. Som det kan gå.

0 Kommentarer

Kommentera