Träning med Team Rynkeby – Till Paris på 90 sekunder

Ja, vad säger man. Jag sitter ju inte med en kropp i storform direkt men det här var hur kul som helst och jag blev riktigt trött.

Det hoppas jag även deltagarna från Team Rynkeby blev.

För det var nämligen för dom jag körde ett träningspass ikväll.

Blev kontaktad av Henrik, en av de två ledarna för Team Rynkeby Helsingborg, i slutet av sommaren  då han undrade om jag kunde tänka mig hålla i ett träningspass i november. Där och då tänkte jag att det blir ju skoj. Desto närmare jag kom dagens datum ju mer tänkte jag att det här måste ju bli bra också. Jag ska ju liksom sitta där och berätta för 30 pers hur de ska cykla.

Jag körde ett Andreas-inspirerat pass och tog med lite utav godbitarna från den typen utav intervaller jag kör. Och jag tror någon i salen blev trött i alla fall. Om inte någon av Team Rynkeby-deltagarna så blev åtminstone jag det. Till och med så pass så jag frågade om vi inte skulle slänga in en vilolåt till… Men icke! De var taggade på att fullfölja som planerat. Vi körde några 10-, 30- och 45-sekundare för att vara rejält uppvärmda inför den långa 90-sekundaren. Försökte pusha på dem med att vi skulle försöka ta oss hela vägen till Paris på 90 sekunder. Vet inte riktigt om vi kom dit, men på intervallen efter hade vi minsann lyckats passera och ta oss hela vägen till helvetet… Tror jag i alla fall. Eller mjölksyreland åtminstone.

Underbart!

Där är bra go i de här Rynkebyarna och jag tror de kommer klara av att köra till Paris utan problem. Och förhoppningsvis har jag lyckats få en och annan att inse att man kan ta i så mycket mer än vad man tror.

Team_Rynkeby_Träning_Andreas_Arvidsson_LedareSå här goa och glada såg Rynkebyarna ut mitt i passet under en av vilolåtarna.

 

0 Kommentarer

Kommentera