Så kan ett planlöst träningsuppehåll gå till

Egentligen tycker jag det är rätt synd när jag får hoppa över träningen. Speciellt som idag när jag tänkte kört med Fix på deras lördagsrunda, men så är det det här med att halsen inte känns helt hundra. Det var också därför jag tog en väldigt, väldigt lugn runda i torsdagsmorse och helt stod över träningen igår.

Men så tycker jag faktiskt det är rätt så skönt när jag kan hoppa över en träning för jag får tid till annat då. Som att ta det lite lugnare än vanligt, gå en liten extrasväng på stan i solen och sitta i soffan och titta på tv. Vilket ibland kan vara rätt skönt.

träningsfri dag sjuk vila tiramisuI ett försök att skämma bort kroppen, så att den ska förstå att den ska bli frisk, gav jag den igår en fruktansvärt god middag. Hade en kompis på besök och vi fixade tiramisu till efterrätt också. Något som kroppen bör uppskatta.

Därför hoppas jag att jag är frisk imorgon när jag vaknar så jag kan starta upp etapp 2 av min träning inför premiären den 13:e april. Än så länge har jag lagt större fokus på distanspassen och kanske lite längre intervaller men jag börjar känna att det är dags att skruva upp tempot och kvaliteten och skruva ner distansen. Vi får väl helt enkelt se hur det går den 13:e april i Helsingør, då det är dags för ”En forårsdag i Hell-singør”.

0 Kommentarer

Kommentera