Lördagsträning med CK Fix

ottarp backe fri fartVi styrde söderut i motvinden och tog sikte på Bälteberga och senare Tågarp. Det kördes på mellanåt och vi fick både våra skylspurtskamper och fartökningar i backarna… :)

klassisk bild ven disigtGivetvis hann vi med Rönneberga när vi ändå var där nere i krokarna. Men konstigt nog förevigade jag inte det minnet med en bild, istället blev det en klassisk Ven-bild när vi cyklade upp mot Glumslöv. Här satte Patrick bra fart, igen, och imponerade, igen. Det börjar bli bra fart i den kroppen nu. Kul.

jordbodalen genomfartEfter Glumslöv styrde vi ner mot kusten och njöt av lite medvind och hav. I Råå skiljdes våra vägar och jag följde Patrick en liten bit mot Mörarp. När jag hade lämnat av honom så råkade jag ta en genväg genom ett bostadsområde där jag inte riktigt hittade men så kom jag så småningom ut till den välkända Jordbodalen, och då kunde jag inte riktigt låta bli att ta en sväng där inne… :)

Nu ska jag fira att det blev 2,5 timmar träning idag med pannkakor till frukost och som socker på pannkakan blir det nog en powernap efter det.

Eftersom jag har haft fyra bra träningpass redan denna vecka och kommit upp i 7 timmar och 4 minuter behöver jag inte cykla något alls imorgon, och det känns faktiskt som en bra idé. Jag kan behöva en lång sovmorgon innan en ny vecka drar igång i skolan. Men vem vet, det blir kanske oemotståndligt härligt väder och då bjuds jag väl på en bonustur. :)

0 Kommentarer

Kommentera