Stefans födelsedag

Jag hade svårt för att besluta mig om det skulle bli en träningstur idag eller inte. Jag tänkte först träna direkt innan frukost, men åt frukost istället. Sen tänkte jag att jag bara skulle städa källaren lite innan jag tränade. När jag väl städade tyckte jag att jag var så duktig så jag behövde kanske inte träna. Men så började jag snacka med Stefan och undrade om han skulle ut idag.

Konstigt nog var han redan vaken och vi bestämde vid 10-11-tiden.

Jag hann med att städa och vid elva var jag ute på cykeln och cyklade bort och mötte upp Stefan.

Som tur var hade jag sett på Facebook innan att han fyllde år idag så det första jag gjorde var att gratulera honom.

Det här med att ge bort upplevelser är ju väldigt populärt så jag passade på att ge Stefan nya vägar och nya upplevelser i present. Så pass nya vägar så att dom inte ens var färdiga, för här mitt ute i åkern tog dom slut.

När vi ändå var på väg söderut började jag sakna Rönneberga lite, det var på tok för längesen jag var där, så vi passade på att köra upp om toppen. Och det var precis lika fint som alltid… :)

Mina kompisar i Rydebäck har kommit ut i hagen nu. Rätt trevligt att ha någon att snacka med under träningen. Idag hade jag förvisso Stefan, men dom gångerna man cyklar ensam är det skönt att veta att dom står där i hörnan av hagen och väntar på en… :)

Ni undrar kanske om han gillade sin present? Så här glad blev han, så jag tror han tokgillade den! :)

0 Kommentarer

Kommentera