Tempocykeln redo för mörkret

Tanken var att jag i helgen skulle köra partempo-DM, och ban-DM. Alltså skånska mästerskapen i partempo och bana. En rolig grej som avslutar säsongen så här i första halvan av oktober. Men så fick jag idag reda på att det blev inställt pga för få anmälda. Själv tycker jag det är en dålig ursäkt, och tråkigt att en trevlig sista tävlingstillställning försvinner.

Därför har jag nu inte så mycket mer att träna inför, förutom klubbmästerskapet som är nästa söndag i Helsingborg. Ett klubbmästerskap som CK Fix anordnar men som alla möjliga cyklister får komma och delta i. Det är bara att dyka upp, men vill man ha fika efteråt är det uppskattat att man skickar ett mail till mig i förväg så jag vet hur mycket som ska fixas. Så var du än bor, och vem du än tävlar för så dyk upp söndagen den 16:e oktober, klockan 11:00 vid Allerums kyrka. Men vill du bli klubbmästare gäller det att du är medlem i CK Fix. Kanske inte så ologiskt :)

Jag trodde som sagt det skulle bli tempo för hela slanten den kommande helgen, så det är den enda cykeln i källaren som står i fullt cykeldugligt skick. Därför fick det bli en runda på den idag också. En sån där lagom sen runda vid åttatiden fick det bli.

0 Kommentarer

Kommentera