Svanesunds 3-dagars | Prolog

0,4 sekunder ifrån den ”magiska” gränsen 2 minuter. Om den nu är magisk vet jag inte men det är ju lite coolare att säga att man hade 1:59,9 än att säga man hade 2:00,4 som jag nu fick. Men jag var ganska slut mot slutet, så pass slut att det till och med kom lite mjölksyra i armarna tror jag. Det kändes som det i alla fall. Fast mest kändes det i benen givetvis. Det tog ca 1,5 minut sen hade jag kramp i låren. Härligt att kunna få det så fort.

Innan start hade jag tänkt vara duktig och värma upp ordentligt på min trainer som jag hade varit ännu duktigare att ta med. Dock var nog det bästa att jag glömde bakhjulet som jag kan ha på trainern. Så det blev inget med den uppvärmningen, men konstigt nog fick jag till en bra uppvärmning ändå.

Om det sitter kvar något skit i kroppen från veckan så hoppas jag att jag har hostat, eller kommer hosta, ut det nu. För den ”prolog-hostan” jag sitter inne med är inte att leka med. Men det är sånt som hör sådana här lopp till. 1100 meter i backe uppför. Men jag är nöjd med min 18:e plats, jag var trots allt 3 sekunder bättre än förra året.

Imorgon väntar ett GP på förmiddagen på drygt 45 minuter och efter det blir det ett tempolopp på 20 km. Så nu ska jag äta lite, sova och mest bara försöka ladda batterierna för morgondagen.

0 Kommentarer

Kommentera