Hoppas på bättring

Inte riktigt kul att tredje morgonen i rad vakna med lite känningar i halsen. Det känns inte riktigt som det har brutit ut än och jag hoppas inte att det gör det heller utan försvinner snart igen. Något som också är lite jobbigt är mitt revben som faktiskt känns värre nu de senaste dagarna. Det kommer och går lite som det vill och jag har inte förstått vad jag gör för skillnad när det gör ont eller när det inte känns så mycket.

Men med dom positiva orden skrivna om dagsläget så blickar jag fram emot och hoppas på en bra säsongsavslutning. Nu är det bara drygt en månad kvar till sista landsvägstävlingen för säsongen körs i Danmark den andra oktober.

1 Kommentarer

En kommentar till “Hoppas på bättring

  1. Kim Gerloev skriver:

    Fik du min mail ??
    MVH
    K. Gerloev

Kommentera