Kortbane sm live

Stormen och regnovädret som drog in över Helsingborg igårkväll är som bortblåst och plötsligt skiner solen och det är redan varmt. Jag har en förmåga att vakna så fort det blir lite för ljust på mitt rum, så dagar som denna blir det inga långa sovmorgnar.

Men vad passar då bättre än att få fixat undan lite på att göra listan innan jag ska åka iväg på en veckas tävlande. Nä, inte mycket. Om några timmar drar jag till Halmstad och 13:00 startar vi. Det är svenska mästerskapen i kortbana som ska köras. 54 km runt Halmstad arena, och då kan det låta som det är en väldigt stor arena dom har där uppe, men vi ska köra 30 varv runt på området vid arenan.

Har du ingen möjlighet att åka dit för att uppleva lite actionfylld cykelåkning så ta en titt på svt1 klockan ett, eller 13:00 om du så vill. Det är då det händer. Svt sänder hela helgen från SM-veckan som är ett arrangemang där dom slänger ihop en del mindre idrotter och får ett större publikintresse. En rätt bra tanke.

Dock fick jag precis höra på radion att det är kraftig rökutveckling från gummiindustri i Halmstad och alla uppmanas stanna inne och stänga dörrar och fönster. Och frågan är hur det går ihop med vår tävling? Men det är några timmar kvar så det återstår att se.

0 Kommentarer

Kommentera