Världens längsta natt

En olycka kommer sällan ensam brukar man väl säga. Efter fått punktering för första gången i år i lördags var det dags att få ont i halsen och bli sjuk för första gången. Det släppte inte igår och inte ett enda apotek som jag hittade var öppet heller på en söndag här nere. Jag undrar hur fransmän gör när dom blir sjuka på söndagar, eller är dom alltid förberedda?

När man vaknar ungefär varje gång man sväljer så tar det sin lilla stund att ta sig genom natten. Inte förrän klockan 6 sov jag mer än en timme i sträck, men då vaknade jag av väckarklockan, fast lyckades somna om och gick inte upp förrän nio.

Fullständigt däckad tog jag mig ner till dom andra när dom skulle samlas för träning för att berätta läget och sen äta frukost. Det värsta av allt är att solen skiner värre än på länge. Men man ska väl inte må bra när man är sjuk. Efter frukosten gick jag ner till apoteket och letade i den franska apoteksdjungeln. Det var spännande faktiskt. Men tror jag fick med mig bra grejor hem, han i kassan kunde faktiskt engelska!

Efter apoteket parkerade jag mig i sängen framför sista solsidan avsnittet. Sen lyckades jag somna lite till, och nu ska jag försöka få i mig lite lunch. Att svälta samtidigt som man ska bli frisk kan ju inte vara en bra idé... tror jag.

1 Kommentarer

En kommentar till “Världens längsta natt

  1. Christina skriver:

    ett tips….det finns mycket vitlök i Frankrike……rena rama medecinen i varmt tea med
    citron och socker/honung. Till kan man alltid tugga i sig en god macka med ost…under osten
    färsk skivad vitlök…mums vad man luktar gott då…men frisk blir man :-)

Kommentera