Under 7

Och drygt 45 sekunder bättre än bästa tiden från i vintras på min lilla två-varvs-runda i Bruces skog. 6:58 denna gången. Visserligen var där ingen snö och jag har också bytt hjul och kör inte på dubbdäcken längre. Men jag körde med betydligt lugnare puls, så det ska bli skoj att släppa loss ordentligt där någon gång och se vad man kan få för tid.

Det blev en riktigt skojig runda genom skogarna idag. Jag gillar att sticka ut och köra helt kravlöst. När man redan har klarat av det seriösa på trainern så är det bara att leka loss.

Det blev dessutom lite spännande på slutet av passet idag när jag nästan var hemma. Två cyklister som pendlade kom efter varandra, och jag kom ikapp dom. Den som låg tvåa ville nog om den som låg först och den som låg först hade nog inte en aning om att vi låg bakom så det blev kaos när han skulle svänga och inte vinkade alls var han skulle någonstans. Men det lyckades reda ut sig och plötsligt var jag först. Alltså borde jag ha vunnit?

Plötsligt såg Helsingborg ut som värsta pendlarstaden. Men detta är absolut ingen vanlig syn på gatorna i stan.

0 Kommentarer

Kommentera