Fikacyklist

Jag skulle inte riktigt vilja säga att jag tillhör den kategorin. Jag gillar verkligen inte att stanna till på träningspassen och fika eller för den delen fika innan man hunnit komma hem och duscha. Men idag ställer jag mig till högen med fikacyklister. Sitter nämligen med en kopp te och ett glas mjölk efter avslutat trainerpass, om det nu räknas som fika?

Anledningen till att det blev trainer idag är väl mest för att det är helt okej väder idag, blåser inte alls lika mycket som igår. Och det vore väl dumt att skämma bort sig med något sådant? Så det fick bli inomhus istället, och intervaller är faktiskt mysigare att köra inomhus. Framför allt slipper man bry sig om hur vägen går, hur vinden blåser eller hur trafikanterna kör. Om en liten stund ska jag ändå ut på crossen och leka av mig i någon härlig skog. Men först ska teet och mjölken ner i magen och sen ska jag kryssa av lite saker på min att-göra-lista.

0 Kommentarer

Kommentera