Brist på bilder

Det blir det bättring på nu. Idag insåg jag att det var helt rätt, och att det fanns en tanke med det där att jag önskade mig en stötsäker kamera i julklapp förra året. Idag fick kameran sin första flygtur, trillade ur handen på mig och ner på framhjulet och sen vidare ut i friheten, trodde den, men jag plockade upp den igen.

I söndags blev det ett härligt pass på 5 timmar med Mr Segerfalk och nytt träningssällskap i form av Bengt Ljungnér. Han ville bara vara med i två timmar men självklart löste jag det. Det blev en timme innan jag hämtade upp Fredrik, sedan tog det en halvtimme innan vi mötte upp Bengt. Eftersom Fredrik var lite sent på det fick han straff direkt i form av att jag drog igång en intervall för att komma i tid och han fick snällt hänga med i tempot.

I början var det jag som fick ligga på rulle. Mina dubbdäck är inte att leka med när dom andra börjar lätta sina cyklar. Men efter 4,5 timme fick jag min revansch och då fick jag sitta och skratta åt Fredrik istället, eller ja, i alla fall stå för farthållningen. :)

I ca 300 meter tänkte jag "det kommer säkert ett tåg", för jag hade lite bråttom att hinna till Fredrik i tid och det brukar ju vilja jävlas då, så mycket riktigt fälldes bommarna när det var ca 30 meter kvar.

Jag tänkte testa min förmåga att styra, eller min oförmåga att styra tågen. Så jag tog nästan samma runda igår. Gissa om inte tåget kom då också? :)

Nattens storm fick mig till att cykla lite andra vägar idag. Det kan också vara trevligt. :)

0 Kommentarer

Kommentera